Sport&Play vašoj deci pruža mogućnost da probaju nove stvari, izgrade samopouzdanje, učine mnogo za svoje zdravlje i sa osmehom se vrate kući.


Naš cilj je da kroz igru utičemo na razvoj motoričkih znanja i sposobnosti koja obuhvataju savladavanje prostora (valjanje, puzanje, hodanje i trčanje), prepreka (preskoci, naskoci, saskoci, penjanja i provlačenja), otpora (dizanja, nošenja, guranja, vučenja, upiranja i višenja), manipulisanje objektima (hvatanja, dodavanja, bacanja i vođenja). Razvojem tih znanja stvaramo dobar temelj za razvoj motoričkih i funkcionalnih sposobnosti.


Radimo sa decom uzrasta od 3-6 godina, tj. do predškolskog uzrasta. To je najosetljiviji i najbitniji period u rastu i razvoju dece u kojem mora da se uloži puno rada I strpljenja. Naš uspeh će biti i Vaš, kad dete savlada i popne se na viši stepen svojih motoričkih mogućnosti.

Treninzi se održavaju u našoj opremljenoj sali rodjendaonice Dvorištance Sport&Play na Slanoj bari- Primorska 64a (od BIGa preko mosta, na k.toku levo, posle 2galeba)

Dodjite da se poigramo i zajedno savladamo postavljene prepreke!

CENOVNIK
TRENING 2X NEDELJNO ZA JEDNO DETE 1.500,00
TRENING 2X NEDELJNO ZA DRUGO DETE 1.200,00
TRENING 3X NEDELJNO ZA JEDNO DETE 2.000,00
TRENING 3X NEDELJNO ZA DRUGO DETE 1.600,00
ZA DOVOĐENJE NOVIH ČLANOVA POKLANJAMO POPUST 20% NA IZNOS NAREDNE ČLANARINE!

SPORT & PLAY